N34 Weert

een vlucht met 2 gezichten 

Weert 27 augustus 2022 175 km voor ons Eskalowinda en Opa hadden "Witbaard" mee en voor Marco waren "Uiltje""Nieuwschierige""Zwartband" en "Mister Macho"mee.

in de club waren er 762 duiven van 31 liefhebbers.

de duiven waren in Weert om 8:15 gelost dus al op tijd naar de hokken toe, maar het was een zeer moeizame vlucht er kwamen weinig duiven over en er werd al gesproken van een slecht vertrek.

om 12:43 kwam er een duif tussen de huizen door (zoals in 1990 gebeurde bij de 1e in de club door mijn vader) deze duif viel gelijk op de klep het bleek "Uiltje" te zijn om 12:55  viel "Nieuwschierige" op de klep en daarna werd het stil heel stil.

bij het klok afslaan was de sfeer treurig veel duiven nog onderweg , en toen de uitslag gereed was,  bleek ik met beide duiven nog in de punten te staan, plaats 140 was voor "Uiltje" in de club , en "Nieuwschierige" behaalde plaats 157 , ook zijn er punten in de afdeling gepakt.

dus wel punten maar teleurstelling heerst hier want op zondag 12 uur is er nog geen duif bij gekomen. voor Eskalowinda & Opa is het einde seizoen en Marco Twijffeld nog om mee te doen.

hopelijk komen ze achter de oorzaak van deze slecht verlopen vlucht.

op bijgaande foto "Uiltje" zoon van "Nieuwschierige x Bontje"