Waardering van de club

als eerstse begin ik deze blog met de mededeling dat afgelopen dinsdag "Mister Macho "zich ook weer thuis melde , deze duif heeft karakter want hij was eerder dit seizoen al een opgevangen in Den Helder toen hij gewond aan beide vleugels van daar weer thuis kwam.

nu was hij heel mager en heeft zijn rust verdiend.

terug komend op de kop van deze blog , 2 weken geleden mochten Eskalowinda en ik uit eten met het gezin inc. Opa en onze club betaalde.

Dit allemaal omdat het Bestuur en leden van de club het enorm waarderen wat wij achter de pc allemaal doen , sommige weken 3 a 4 avonden aanwezig met vluchten en het chippen , dit doen wij met alle plezier en wij waren dan ook uiterst verbaasd dat onze voorzitter mededeelde dat wij een etentje kado kregen van de club en ik mag u verklappen het was prima voor elkaar bij de lokale restaurant "de Opschepper".

door deze waardering in club hou je de mensen scherp .

kortom de laatste vluchten gaan wij met plezier het pc werk weer doen en mischien in 2023 ook wel weer.

vanavond korf ik 2 duiven in en voor Eskalowinda & Opa is het seizoen voorbij.