N35 Heusden zolder

vrijdag 2 september 2 duiven ingekorfd voor Heusden Zolder 202 km tot het hok.

mee waren "Nieuwschierige"en "Uiltje" voor Marco , helaas konden Eskalowinda en Opa niet korven omdat "Witbaard "nog steeds ontbreekt.

Eskalowinda heeft de duiven ingekorfd maar begon bij de 2e vd lijst en de 1e vd lijst pakte ze als 2e , maar dit pakte later nog goed uit.

op zaterdag 3 september werden de duiven om 8:45 gelost en om 11:10 klokte de eerste in de club om 11:43 kwam "Nieuwschierige"aangezeild precies zoals het hoort tussen de huizen door en boem  op de klep ( helaas niet geconstateerd , antenne wederom uitgevallen) dus duif gepakt en over de wel werkende antenne gehouden en om 11:45 geconstateerd , om 12:12 viel "Uiltje "op de klep en werd gelukkig geconstateerd.

bij het maken van de uitslag nog even spannend of marco in de punten zat maar dat was gelukt plaats 113 . en in de club hebben we een spelletje dat de europot heet , de bedoeling hiervan is dat een deelnemer die mee doet hiermee een euro betaald en dan de 1e duif op de inkorfstaat als 1e in de klok heeft de 3 liefhebbers die dat lukt verdelen de pot , door het foutje van Eskalowinda was Marco dus de derde liefhebber en had dus prijs.

volgende week nog een keer inkorven voor de laatste vlucht van dit seizoen.