N36 Boxtel

de laatste vlucht van het seizoen 2022 was de natour vlucht Boxtel.

voor marco waren Nieuwschierige en Uiltje mee,vanwege het weer werd er op zondag gelost.

aangezien Eskalowinda een dans voorstelling had konden zij en Marco de duiven niet opwachten en dat werd gedaan door (O)pa Jan , deze zat heerlijk achter thuis toen Uiltje zich melde even ging zitten en naar de klep vloog op dat moment Stuifde Nieuwschierige ook naar de klep en werden beide duiven geklokt. Nieuwschierige om 14:45:09 Uiltje om 14:45:11.

dus beide duiven weer maar ver na de punten.

ook was er treurig nieuws op onze hokken "Zwartband"was weer gekomen van de vlucht uit weert maar heeft het niet overleefd , hij heeft alles gegeven om thuis te mogen sterven.

 

zoals al geschreven zit het seizoen 2022 er op , aangezien de natour en supervittesse niet bij de generalen worden geteld zitten we daar niet bij, op naar siezoen 2023 maar eerst nog een gezellige seizoensafsluiting in de club de 24e.