Jongen 2023

De jongen van 2023 groeien als kool de planning was om 1 ronde jongen te kweken en dan voorbereiden op het seizoen 2023, echter ging de eerste ronde niet zoals gepland we hadden maar 11 jongen, dus een aantal koppels mochten nog een keer op eieren komen en hiervan zijn er 8 uitgekomen wat ook de bedoeling was. ook hebben we dit seizoen 10 jongen van een andere liefhebber uit twello gekregen hopelijk kunnen we dit seizoen die liefhebber positieve dingen resultaten overhandigen.

ook is er een liefhebber uit Dordrecht bij ons geweest en heeft 2 duiven mogen uitzoeken op de bon die wij beschikbaar hadden gesteld dit jaar en hij bemachtigd heeft, hopelijk doen onze rakkers het bij hem goed.

dus dit seizoen gaan Eskalowinda & Opa aanvangen met 19 jongen en Marco met 9.

we zullen zien hoe dit afloopt.

het vluchtprogramma van onze afdeling kunt u terug vinden onder wedvluchten.