voortgang

Het is weer even geleden dat ik hier wat nieuws heb neer gezet de reden hiervoor er is weinig veranderd, de jongen komen buiten en spelen buiten .

het gaat tot nu toe nog steeds goed we zijn er maar 3 kwijt tot nu toe , ondanks het wat latere begin met leren.

en met de vluchten doen we nog steeds niet mee , dit omdat wij er niet klaar voor waren en omdat we een collega melker uit de brand hebben geholpen om onze klokkabel aan hem uit te lenen zodat hij kon klokken. ( elkaar helpen heet dat).

ook 2 weken geleden duiven gelet van de eendaagse bij een andere liefhebber , ook dit vergeet ik nooit weer .

de eerste duif komt aan en gaat het hok in dus ik wil kijken welke en hoe laat blijkt deze duif niet geconstateerd te zijn, en zoek dan maar op een vreemd hok de juiste duif uit , het is mij gelukt dus duif weer over antenne en tot 2 maal toe niets , bij de derde keer met hulp van mijn  dochter ja hoor PIEP .

dit heeft ons 5 minuten bezig gehouden en bij het afslaan nog 4e in de club , als de duif gelijk geconstateerd was was het een 1e plaats geweest , dus dat was balen .

sinds gisteren vliegen de duivinnen ook rond en dat is voor hun even wennen dat ze in een ander hok moeten komen, maar ook dat gaat naar volle verwachting.

en als laatst wil ik u voor stellen aan een jong die opvalt in de lucht en in het hok , het beestje heeft nog geen naam .