N32 Duiven

Op 12 augustus was het zo ver de vrijdag ervoor hebben wij duiven ingekorfd voor een wedvlucht vanuit Duiven wat ongeveer 92 kilometer vliegen is.

Eskalowinda en Opa hadden er 7 ingekorfd 2 doffers en 5 duivinnen , Marco had er 10 mee 4 doffers en 6 duivinnen. in de club waren er 639 duiven

op zaterdag was het lang wachten op een lossing vanwege het slechte weer maar om 14:30 gingen de duiven los.

via de meldsite konden we zien dat de eerste duif om 15:40 gedraaid werd en het was dan ook een verrassing dat om 15:53 een duif kwam aanzetten en op de plank viel en een doorstart maakte en om 15:54 op de antenne viel , deze duif was "The Boss"en behoort toe aan Eskalowinda & Opa om 15:07 viel "Uiltje"op de klep ( deze doffer is van Marco) daarna vielen er nog 5 waarvan nog 1 van Eskalowinda & Opa en 4 van Marco.

bij het klokafslaan bleek dat "The Boss" plaats 158 in de club had , dus punten voor Eskalowinda & Opa helaas voor Marco viel "Uiltje" buiten de prijzen.

op zondag kwamen er nog 2 duivinnen thuis van de Combinatie en dinsdag hebben wij 1 duivin van Marco opgehaald uit noordwolde deze was een paar kilometer uit koers.

dus de eerste vlucht resulteert in 10 thuis 7 weg.

het erfkampioenschap staat het 1-0 voor Eskalowinda & Opa. aankomend weekend doen we weer een poging vanuit Boxmeer 127 km.

op de foto "The Boss"