N33 Boxmeer

op 18 augustus was het inkorven voor de tweede natourvlucht vanuit Boxmeer wat voor ons 127 kilometer is, voor Eskalowinda en Opa gingen er 4 de mand in en voor Marco 5.

op zaterdag 19 augustus gingen de duiven om 10:10 uur los en om 11:46 kwamen er 2 duiven tegelijk aanvliegen , na een paar ere rondjes kwamen ze naar beneden en landen ze beide op de antenne 11:47:51 , dit was een mooi gezicht 2 duiven tegelijk dat is bij ons uniek.

dat het nog raarder kan bewezen onze clubgenoten Gebroeders Homma maar daarover later meer.

over naar onze eigen duiven de beide duiven waren de "de 992"en "Nieuwschierige" de 2e en 3e getekende van de lijst , daarna was het wachten en konden we rustig eten ( ja eten dat doen wij gewoon tijdens het wachten , andere liefhebbers zullen dat niet doen) de derde duif was "Uiltje"dus Marco had er al drie weer voor Eskalowinda en Opa hun eerste kwam dit was een duivin met de naam "Bodien" . hierna is marco en gezin naar huis gegaan en bij het klok ophalen waren er weer 2 bij gekomen "rode Barones "en "Porche" .

bij het uitslag maken pakte Marco plaats 157 en 158  in de club. dus ook voor hem zijn de eerste punten binnen.

en dan ga ik nu trug naar onze clubgenoten gebr. Homma die er 3 indezelfde seconde klokten en we wisten al dat de heren het in hun vingers hadden maar ik denk dat hun in hun loopbaan ook niet vaker 1 t/m 18 zijn geweest in de club.

kortom een mooi weekend ook met een lach en een traan ( de traan omdat "the Boss"nog mist.

volgende week weer kans voor Marco , zoals het nu lijkt is het seizoen over voor eskalowinda en opa ( maar in de duivensport is er niets zo veranderlijk als de duivenmelker)