N34 Weert en meer

op 25 augustus was het inkorven voor de vlucht Weert voor ons 175 km , we hadden eerder  in de week besloten de duivinnen thuis te laten , dus werd het een vlucht van drie doffers van Marco aangezien Eskalowinda en Opa geen doffers meer hadden om te vliegen .

om toch iets van een erfkampioenschap te kunnen behouden mocht Eskalowinda 1 doffer aanwijzen dit werd de "077""nieuwschierige" en Marco koos de "702"" Uiltje" de derde doffer die mee was was "de 992"

op zaterdag werden de duiven om 8:00 uur gelost , de eerste in de club draaiden om 9:45 en om 9:15 liep "Uiltje" over de antenne even later kwamen er 4 duiven aanvliegen waarvan 2 op het hok vielen 1 op het huisdak en de ander vloog verder , die op het huis was een vreemde  , de 2 op het hok vielen op de klep met de "992"als eerste en de "077" als derde , bij controle bleken ze beide niet geconstateerd omdat de antenne uitgevallen was , dus de dichtbij zijnde duif gepakt "077" en over de andere antenne gehouden daarna de "992 "gepakt en ook over de antenne gehouden 

dus we hadden in 11 minuten alles thuis ( voor ons is dat top).

bij het klok afslaan was al duidelijk dat er geen punten gepakt zouden worden , wel waren er 5 klokken die een verkeerde datum aangaven ( waaronder die van ons) dus even wat werk gehad maar alles is weer recht gekomen.

tevens had het bestuur besloten om de jeugdleden die zich inzetten voor de club in het zonnetje te zetten dus Eskalowinda mag komende zaterdag naar een festival genaamd Eigenwijs bij de maargieshoeve .

zondagmorgen even de klok weer ingeleverd bij het hok en toen zat ineens de"703"in het hok ( verspeeld op de vlucht Duiven 2 weken geleden) en vandaag Maandag de 28e bericht dat de "311"genaamd "The Boss" ook weer thuis is die zat vanavond op de klep.

dus het is toch een goed weekend geweest voor hok Hoomoedt.

nog 2 vluchten te gaan en dan is het weer einde seizoen