N36 Heusden-zolder

de laatste vlucht werd vervlogen uit Heusden-zolder dit ivm een hitte protocol dus werd de afstand ingekort. mee waren de "Nieuwschierige" "Uiltje"en "de 992"

ik had een beetje gehoopt op een vroege lossing maar door mist op de vlieglijn ging dat niet door en de tempraturen liepen op, om 10:50  gingen de duiven los.

om 14:15 werd "de nieuwschierige "geklokt en om 14:50 kwam "uiltje" en daarna werd het stil heel stil. bij klokafslaan "de 992"nog niet weer en ook geen punten voor mij.

en voor deze vlucht had ik 2 prijzen beschikbaar gesteld voor de laatste liefhebber en laatste prijsduif ( daar ik van mening ben dat dit net zo belangrijk is als een 1e ) de laatste liefhebber werd J. Aretz en de laatste duif was van B. Nijholt. 

het seizoen is voorbij de ringen voor 2024 zijn besteld ( geen friesefondclub meer voor marco) 

en marco is 22e onaangewezen en 20e aangewezen natour en Eskalowinda en Opa 26e onaangewezen en 25e aangewezen natour  van de 28 hokken, aangezien bij onze club de natour niet bij de generalen horen staan we daar niet bij .

we gaan nu beginnen aan het winterseizoen , en nu denkt u en de erfkampioenschap dan deze is gewonnen door Eskalowinda en Opa met 3 tegen Marco 2.