Stille seizoen

Hoe gaat het nu op hok Hoomoedt na de laatste vlucht.

de jonge duiven zijn gescheiden ( doffers en duivinnen apart ) de oude doffers hebben een aantal weken bij de jonge doffers doorgebracht , de reden hiervoor was dat wij de beide dofferhokken weer grondig schoon hebben gemaakt inclusief de zoldering.

op 20 november hebben de jonge duiven de gelegenheid gekregen om een bak uit te zoeken waar ze willen wonen , de bakken van de ouden hebben we uiteraard gesloten gehouden zodat deze niet gekozen kunnen worden.

in totaal hebben we nog 14 doffers en de verdeling is hok1 6 doffers ( 3 oud , 3 jong) hok2

8 doffers ( 4 oud , 4 jong). een mooie verdeling vinden wij.

 

op 18 november hadden wij onze jaarlijkse feestavond van de club , onder het genot van een hapje en een drankje en live muziek werden de prijzen uitgereikt van de verschillende competities , de generaal kampioenschappen , de supercup kampioenschappen , de adri kors beker en het puntje muntje.

bij geen van deze waren wij in de prijzen.

ook was er door de organisatie een quiz gemaakt met 40 vragen verdeeld over 4 categorieën 

categorie 1 regio vragen

categorie 2 club vragen

categorie 3 duivensport in het algemeen

categorie 4 onzinvragen

dit werd met veel plezier gespeeld door de aanwezigen en ik kan u vertellen dat team Hoomoedt Racing Pigeons met 1 punt verschil eerste geworden is , in dit team zaten wij en mijn oom Cees waarmee wij jaarlijks de concurrentie aangaan met de Hoomoedtcup  .

dus toch nog prijs dit jaar.

binnenkort nog een club tentoonstelling en de feestdagen.

tot de volgende nieuwtje van team Hoomoedt