kweek deel 3

alle jongen zijn inmiddels uit het ei we hadden 11 koppels daar zijn er 2 bij gekomen in het vrijgezellen hok.

van de 11 koppels heeft 1 koppel laat gelegd dus daar geen jongen van nog.

2 koppels hadden maar 1 jong en daarvan is er helaas 1 overleden , en 1 koppel wel eieren geen jongen de doffer is van 2017 en bevrucht dus helaas niet meer.

in eerdere berichten had ik u Mickey en Goofy al voorgesteld deze 2 hebben sinds 26 maart 2 hokgenoten erbij , we hebben de bon verzilverd Van Theo Kuiper uit Tuk , deze liefhebber vliegt goed op de vitesse en midfond en weet alles wat er bij de liefhebbers in de wijde omgeving gebeurt, van deze geweldige liefhebber kreeg ik 2 mooie vale duiven mee , 1 met witte pennen en dat is mijn favoriet nu ( de pech voor mij is dat ze voor Eskalowinda & Opa zijn).

de stand voor de jonge duiven is ( nu ze geringd zijn) 17 voor Eskalowinda & Opa en 4 voor Marco.

ja ik ben in de minderheid dit jaar maar dat maakt voor het plezier niet uit.

inmiddels is alles ook gereed gemaakt in de club voor de vluchten want ook in het jaar 2024 zijn Eskalowinda en ik de pc Commissie .

 

binnenkort weer nieuws van Hok Hoomoedt