update hok hoomoedt

op dit moment zijn er 24 jonge duiven , deze zijn verdeeld van 19 Eskalowinda en Opa en 5 voor marco , ze groeien mooi op en zullen eerdaags beginnen aan hun trainingen.

de duivinnen worden eerdaags ook weer in hun eigen afdeling geplaatst , dus wordt het iets meer werk voor Opa jan om alles in goede banen te leiden .

een aantal duiven uit het kleine hok zijn al een aantal keren los geweest en daarvan zijn we er 1 kwijt , het middelste grote hok word ook losgelaten maar daar moeten de nieuwe bewoners nog even wennen aan het goede uitvlieg gat ( we hopen dat het goed komt als de duivinnen er bij weg zijn).

ook zijn we al een drie tal weken bezig met de vluchten ( wij doen nog niet mee om de rest een voorsprong te geven ) er zijn een aantal Clubgenoten die Marco volgt op de vluchten , uiteraard zijn dit zijn oom C. hoomoedt en daarnaast J. Vreeling zijn buurman J. Mulder jr , A. Sommer B. Nijholt , T. Kuiper en B. Oosterhof.

ook buiten eigen afdeling worden er een paar liefhebbers gevolgd te weten R. Leusink afd. 9 , J. v Grol afd. 7 en R. Houben afd. 4 .

binnenkort hoop ik iets eerder een update te kunnen geven maar ja niets zo verandelijk als een duivenmelker